Taidemaalari maalaa kielellään – tekisitkö perässä? Katso huikea video

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Maailmalla puhuttaa usein eriskummallisia metodeja taiteessaan käyttävät taiteilijat. Taannoin otsikoissa oli esimerkiksi mies, joka upotti kokonaisen auton maitoon taiteen nimissä. Nyt esiin on tullut mies, joka maalaa taulunsa siveltimen sijaan kielellään.

Youtubeen laitetulla videolla käy ilmi, että Ani K. niminen mies alkoi käyttämään eriskummallista maalaustekniikkaansa, koska hän halusi olla erilainen. Intialainen oli lukenut, kuinka jalallakin voi maalata – ja päätti pistää vielä paremmaksi. Kuvataiteen opettajana työskentelevä Ani K. yritti ensin maalata nenällään, mutta lopetti kuultuaan muidenkin tekevän niin.

Innovatiivinen taiteilija siirtyikin kielellä maalaamiseen. Öljyvärejä maalauksissaan käyttävä Ani K. kärsi ymmärrettävästi aluksi pahoista päänsäryistä sekä pahoinvoinnista. Mies ei kuitenkaan enää kärsi taiteensa vuoksi terveysongelmista.