Neuvokkaat turistit pelastivat delfiiniparven hengen – katso koskettava video

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Uutisoimme viime vuonna Uudessa-Seelannissa tapahtuneesta valasparven erikoisesta kuolemasta. 43 valasta nimittäin löydettiin kuolleena Farewell Spit -rannan hietikolta. Yhden teorian mukaan valaiden uskottiin tehneen joukkoitsemurhan.

Nyt verkossa on julkaistu uskomaton video, jossa nähdään, kuinka ihmiset pelastavat rannalla huuhtoutuneet delfiinit. Delfiiniparvi oli uinut liian lähelle rantaa ja ne huuhtoutuivat virtauksien ja aaltojen mukana rantahietikolle.Kuva: YouTube

Videolla nähdään, kuinka ihmiset ihmettelevät rantahietikolla erikoista näkyä, mutta paikalliset ja turistit eivät jää kuitenkaan seisomaan laakereilleen pitkäksi aikaa. He nimittäin aloittavat yhdessä pelastustoimet ja alkavat vetämään rannalle huuhtoutuneita delfiinejä takaisin merelle. Lopulta kaikki delfiinit saadaan pelastettua ja ihmisjoukko antaa itselleen ansaitut aplodit.