Pikkuelefantin hiekkaleikit ihastuttavat – katso video

Nettivideot Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Monien mielestä ei ole mitään niin tehokkaasti piristävää kuin kuvat temmeltävistä eläimistä. Verkosta löytyy tuhansittain hellyttäviä videoita, joissa eläinten poikaset tekevät hauskoja temppuja. Äskettäin nähtiin video, jossa norsunpoikanen säikähti omaa aivastustaan.

Nyt eläintarhassa on kuvattu suloinen video, jossa vauvaelefantti ihastuttaa hiekkaleikeillään. Norsunpoikanen nähdään koirille ominaisissa puuhissa, nimittäin tämä piehtaroi keskellä isoa hiekkakasaa onnensa kukkuloilla.

Norsu kiipeää kasan huipulle ja alkaa sitten kuopia hiekkaa. Tämä ei vielä riitä, vaan poikanen asettuu makaamaan kasaan ja potkii sitä jaloillaan makuuasennossa. Norsu heittää kärsällään hiekkaa päälleen ja saa aitauksessa olevan isommankin norsun intoutumaan hiekan heittelyyn.