Nämä julkkikset ovat toistensa kaksoisolentoja

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Hollywoodin ja viihdemaailman tähdet panostavat tunnetusti ulkonäköönsä ja moni esimerkiksi pyrkii pukeutumaan hyvinkin radikaalisti erottuakseen joukosta. Nyt verkossa on julkaistu kuvasarja julkkistähdistä, jotka näyttävät toisiltaan.

Uutisoimme aiemmin tällä viikolla, kuinka paparazzit luulivat 66-vuotiasta Blondie-yhtyeen laulajaa Debbie Harrya 25-vuotiaaksi Lindsay Lohaniksi. Nyt verkossa julkaistussa kuvasarjassa nähdäänkin kuvat Debbiestä ja Lindsaysta, joiden yhdennäköisyys voikin hämätä paparazzeja.

Kuvasarjassa nähdään myös poptähti Katy Perry ja näyttelijätär Zooey Deschanel, jotka muistuttavat huimasti toisiaan tummine hiuksineen. Kuvakoosteessa nähdään myös näyttelijät Javier Bardem ja Jeffrey Dean Morgan, jotka näyttävät lähes identtisiltä kaksosilta. Myös punahiuksiset näyttelijättäret Amy Adams ja Isla Fisher nähdään kuvasarjassa.