DJ mokasi rajusti kansallislaulun – silkkaa myötähäpeää!

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Yhdysvalloissa lukuisat supertähdet ovat esittäneet maansa kansallislaulun esimerkiksi urheiluotteluissa. Aina kaikki ei ole kuitenkaan sujunut niin kuin pitäisi, sillä esimerkiksi laulaja Jesse McCartney unohti taannoin kokonaisen lauseen maansa kansallislaulusta miljoonien ihmisten edessä.

Nyt Kazakstanin Kostanayssa on ikuistettu nolo kansallislaulu-moka videolle. Videolla nähdään, kuinka eräs mies puhuu mikrofoniin hiihtofestivaaleilla Kostanayssa. Pian videolla ilmoitetaan, että maan kansallislaulu laitetaan soimaan.

Isänmaallinen hetki menee kuitenkin nolosti pieleen, kun kaiuttimista alkaakin soimaan kansallislaulun sijaan latinotähti Ricky Martinin Livin’ La Vida Loca -kappale. Jotkut olivat jo ehtineet asettaa kätensä rintansa päälle, kun latinopopparin hittikappale alkoi pauhaamaan kaiuttimista.