Lindsay Lohan palasi pinnalle sängyn kautta? Seksiä muotikuvaajan kanssa

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Julkkistähti Lindsay Lohan poseerasi äskettäin alastomana maineikkaan Playboy-miestenlehden kannessa ja sisäsivuilla. Hänen tiedetään saaneen mallikeikastaan miljoonan dollarin palkkion. Lehti menikin kauppojen hyllyiltä kuin kuumille kiville.

Viime aikoina Lindsayn on huhuttu näyttelevän Elizabeth Tayloria Elizabeth & Richard: A Love Story -elokuvassa. Taannoin julkkistähti poseerasi myös valokuvaaja Terry Richardsonille. Rohkeissa kuvissa kaunotar nähtiin muun muuassa hyvin avonaisessa topissa, joka paljasti antoisasti tähden etumusta.

Nyt 25-vuotiaan näyttelijättären ja 46-vuotiaan valokuvaajan väitetään tapailevan muunkin kun työn merkeissä, kertoo Radar Online -julkaisu. Lohanin kerrotaan olleen ihastuneen Richardsoniin jo pitkään. Parivaljakko on ollut kavereita jo vuosia, mutta nyt tilanne on saanut uuden käänteen yhteisen valokuvaussession jälkeen. Verkkolehti kertoo, kuinka Lohan ja Richardson olisivat viettäneet intohimoisen yön yhdessä.

Näyttelijätär on soitellut ja tekstaillut miehelle jatkuvasti tapahtuneen jälkeen. Tämän kerrotaankin olevan säikähtänyt naisen intensiivisistä tunteista. Richardson on Lohanin tapaan saanut oman osansa kohuotsikoista. Häntä on useasti syytetty nuorten mallien seksuaalisesta häirinnästä viimeisen 10 vuoden aikana.

Poptähti-näyttelijä Lindsay Lohan on joutunut kaltereiden taakse jo useamman kerran. Viime vuonna neitokainen tuomittiin vankilaan viidennen kerran toistuvien ehdonalaisrikkomustensa takia. Julkkistähden tapauksen tuomari vaati oikeudenkäynnissä, että kaikki määrätyt terapiasessiot ja yhdyskuntapalvelut tulee olla suoritettuna 29. maaliskuuta mennessä. Jos Lindsay ei hoida määräyksiä, hänet passitetaan suoraan vankilaan 270 päiväksi.