Aubrey O’Day värjäsi koiransa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Julkkisten tempaukset herättävät aika ajoin hämmästystä maailmalla. Tähdet tuunaavat itsensä ja asuntojensa lisäksi myös lemmikeitään. Jokin aika sitten 51-vuotiaan näyttelijän Doug Hutchisonin nainut 16-vuotias Courtney Stodden järkytti värjäämällä koiransa pinkiksi.

Nyt amerikkalainen laulaja Aubrey O’Day on mennyt kohublondin jalanjäljissä ja värjännyt molemmat lemmikkikoiransa. Toinen koirista sai söpön pinkin värin ja toisen turkkia koristi vihreä sävy. O’Day bongattiin värikkäiden lemmikkiensä kanssa lounaalta Kaliforniassa.Kuva: SplashKuva: Splash

Punatukkainen laulaja muistetaan erityisesti Danity Kane -tyttöbändin laulajana. Hän on myös esiintynyt vuonna 2010 omassa All About Aubrey -realitysarjassa. Viime aikoina O’Day on työstänyt debyyttialbumiaan, josta on jo julkaistu single Automatic.