Entinen lastenhoitaja paljastaa: ”Tällaisia Kardashianit ovat OIKEASTI!”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Rikkaat Kardashianit -realitysarjassa kuvataan värikkään julkkisperheen arkea. Uusperheen elämänkäänteet ovatkin tulleet tutuksi katsojille, sillä perheen arjesta ei puutu dramatiikkaa. Realitysarjan seitsemäs tuotantokausi julkaistaan Yhdysvalloissa maaliskuussa.

Kardashianin perheen jäsenet ovat nousseet seuratuimpien julkkisten joukkoon. Kim Kardashian ja hänen siskonsa kuuluvat nykyään Hollywoodin kermaan ja heidät tunnetaan tyylikkäinä kaunottarina. Nyt perheen entinen lastenhoitaja Pam Behan on kuitenkin paljastanut, millainen perhe on todellisuudessa, kun kamerat eivät ole kuvaamassa.

– Sanoisin, että he ovat hemmottelulla pilattuja. Kuka tahansa lapsi, joka kasvaa Malibussa tai Beverly Hillsissa on hemmoteltu. Se ei kuitenkaan tarkoita, että he olisivat olleet pahoja. He eivät vain kunnioittaneet minua tippaakaan, kertoo Pam Behan ET Online -sivustolle.

Behan on nyt kirjoittamassa muistelmiaan Kardashianeilla vietettämästään ajasta. Ex-lastenhoitaja kertoo, että perhe saattaa olla silloin tällöin vähän villi, mutta heillä on myös vahvat perhesidokset. Hänen mukaansa Kardashianit pitävät loppujen lopuksi aina yhtä, vaikka vähän riitelisivätkin.

Behan myös kommentoi viimeisimpiä huhuja Khloe Kardashianin lapsesta, jolla on sanottu olevan eri isä kuin siskoillaan. Nainen ei uskonut huhuja todeksi ja kertoi Khloen olleen muutenkin hänen lempilapsensa perheestä.