Hulk Hoganin kotipornovideo haluttua tavaraa – ennustetaan takuuvarma hittiä

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Maailman tunnetuin showpainija, eli wrestling-tähti Terry “Hulk Hogan” Bollea koki taannoin riitaisen avioeron, kun vaimo löysi rinnalleen 19-vuotiaan teinipojan. Nyt mies on kuitenkin otsikoissa seksivideonsa tiimoilta.

Nyt E! Online -sivusto kertoo, että aikuisviihdeyhtiö Vivid Entertainment on lähestynyt Hoganin edustajia asian tiimoilta. Yhtiö nousi aikoinaan otsikoihin julkaisemalla Paris Hiltonin 1 Night in Paris -seksivideon. Yhtiön perustaja Steve Hirsch kirjoitti showpainijalle kirjeen, jossa hän ehdotti yhteistyön tekemistä videon julkaisemiseksi.

Hirsch painotti Hoganille kirjeessään, että videosta saattaisi tulla kaikkien aikojen myydyin julkkiksen tekemä seksivideo. Showpainijan asianajaja David R. Houston kuitenkin tyrmää ajatuksen yhteistyöstä aikuisviihdeyhtiön kanssa. Aikaisemmassa lausunnossaan asianajaja painottikin, että he tulevat haastamaan videon julkaisevan tahon oikeuteen.

– Vaikka arvostamme herra Hirschin ajatuksia, aiomme kunnioitettavasti kieltäytyä ottamasta asiaan osaa millään tavalla, Houston kommentoi sivustolle.

Hogan vahvisti torstaina, että julkisuuteen noussut seksivideo on aito – ja että häntä kuvattiin salaa. Videolla mies nähdään tuntemattoman naisen kanssa. Kyseessä ei kuitenkaan ole Hoganin ex-vaimo Linda, tai nykyinen vaimo Jennifer McDaniel. Showpainija on sittemmin kommentoinut asiaa sanomalla, ettei edes muista videolla nähtävän seksikumppaninsa nimeä.

Hulk Hogan paljasti taannoin, että hän tuhlasi kulta-aikoinaan valtavia rahasummia leveään elämään. Viihdetaiteilija kertoi Good Morning America -ohjelmassa törsänneensä rahojaan esimerkiksi taloihin ja autoihin. Hän kertoi, että kulutti hetkessä noin kymmenen miljoonaa dollaria. Hogan myös tarjosi hulppeita luksuslomia perheelleen ja ystävilleen. Ex-pariskunnalla on kaksi yhteistä lasta, 23-vuotias Brooke-tytär ja 21-vuotias poika Nick.

Uusimmat