Hämmentävä animaatio: Kranaatista ja pelinopista tehdään guacamole – katso video

Nettivideot Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Verkossa leviää aika ajoin huvittavia videoita, jotka saavat katsojan ihmettelemään. Nyt on tehty outo vaha-animaatio, jossa paloitellaan muun muassa kranaatti ja tennispallo guacamoleen.

Friikki-videolla kokkaaja ottaa ensin avokadoa simuloivan kranaatin pöydällä olevasta astiasta ja leikkaa sen paloiksi. Avokadon sisällä oleva kivi onkin biljardipallo. Kun sipulia kuvaava tennispallo silvotaan, siitä tulee kasa pelinoppia.

Huvittavalla videolla halkaistusta golf-pallosta puristetaan limen tavoin nestettä seokseen. Chilinä toimivat erikoisen lamppukasvin sähkölamput. Kokeilunhaluinen kokki sirottelee vielä shakkinappuloista suolaa ja pippuria guacamoleen. Viimeiseksi komeus laitetaan tarjolle pelimerkkien kanssa, joita voi dipata outoon seokseen. Maistaisitko tätä sotkua?