Lindsay Lohanin muodonmuutos tuli yllätyksenä – tältä hän näyttää nyt

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Julkkistähti Lindsay Lohan on saanut viime aikoina hätistellä paparazzeja ympäriltään, sillä neitokainen on ollut tuttu nimi uutisotsikoissa muun muuassa vankeustuomionsa myötä. Ongelmainen kaunotar yrittää parhaillaan puhdistaa päihdehuuruista mainettaan.

Poptähti-näyttelijä joutui äskettäin nolon paparazzimokan kohteeksi, kun valokuvaajat luulivat 66-vuotiasta Blondie-yhtyeen laulajaa Debbie Harrya Lindsay Lohaniksi. Nyt pitkään blondina viihtynyt 25-vuotias neitokainen on muuttanut hiuskuontalonsa väriä. Kaunotar on nimittäin värjännyt pitkät hiuksensa taas punaisiksi.Kuva: SplashKuva: Splash

Mean Girls -elokuvan myötä aikoinaan suursuosioon noussut Lindsay Lohan nähtiin myös kyseisessä elokuvassa punapäänä. Entinen teinitähti näytteli elokuvassa Cady Heron -roolihahmoa, joka liittyi koulunsa suosituimpien tyttöjen joukkoon. Lindsay Lohan esiintyi äskettäin Saturday Night Live -sketsisarjassa, jossa hän muun muuassa vitsaili ongelmistaan.

Poptähti-näyttelijä Lindsay Lohan on joutunut kaltereiden taakse jo useamman kerran. Viime vuonna neitokainen tuomittiin vankilaan viidennen kerran toistuvien ehdonalaisrikkomustensa takia. Julkkistähden tapauksen tuomari vaati oikeudenkäynnissä, että kaikki määrätyt terapiasessiot ja yhdyskuntapalvelut tulee olla suoritettuna 29. maaliskuuta mennessä. Jos Lindsay ei hoida määräyksiä, hänet passitetaan suoraan vankilaan 270 päiväksi.