Jättiläisvauva syntyi 6,3-kiloisena: ”Miten se mahtui sinne?”

Ohhoh! Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Lapsen syntymä on äidille usein iloinen ja ihmeellinen asia. Yhdysvaltalaisella naisella oli enemmänkin aihetta ihmettelyyn, kun hän synnytti tällä viikolla jättikokoisen vauvan. Kalifornialainen vastasyntynyt pikkumies painoi nimittäin ällistyttävät 6,3 kiloa.

Lapsen äiti Cynthia Sigler ei aluksi uskonut silmiään nähdessään poikansa. Jaydeniksi nimetty poikavauva painoi syntyessään puolet enemmän kuin 2,5-vuotias siskonsa.

– Lääkärit kertoivat minun saavan ison poikavauvan, mutta en olisi arvannut kuinka ison. Vauvan arvioitu koko oli aluksi vain noin 4 kiloa. Ensimmäiseksi kysyin ”Miten se mahtui sinne?”, kertoo Cynthia Sigler AP-uutistoimistolle.

Valtavan kokoinen Jayden Sigler syntyi keisarinleikkauksella Tri Cityn sairaalassa Kaliforniassa. Tohtori Jerald Whiten mukaan poika oli suurin hänen maailmaan auttamastaan 20.000 lapsesta.

Vauvan koko löi ällikällä sairaalan henkilökunnan, joka ei pystynyt sanomaan oliko Jayden kenties koko sairaalan historian suurin vauva. Edes Siglerin oma perhe ei uskonut vauvan olevan todellinen, ennenkuin äiti näytti näille valokuvan jättivauvasta.