Maailman karvaisin mies kuvattiin

Ohhoh! Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Monien mielestä ihokarvoja voi olla liikaa, ja siksi niiden poistamiseen käytetään suuriakin rahasummia. Eräs mies on kuitenkin sinut karvaisuutensa kanssa – Larry ”The Wolfman” Gomez nimittäin tienaa elantonsa karvaisuudellaan. Hollywoodissa uraa tekevä Gomez on maailman karvaisin mies.

The Sun -lehti kertoo, kuinka 35-vuotias Gomez kärsii harvinaisesta sairaudesta, jonka seurauksena hänen kehoaan peittää erittäin paksu karvakerros. Kyseisestä sairaudesta tiedetään kärsineen ainoastaan 50 ihmistä keskiajan jälkeen – heistä 15 on Gomezin sukulaisia.

Ihmissusenakin tunnettu Gomez on kuitenkin kääntänyt negatiivisen positiiviseksi – hän muutti kotimaastaan Meksikosta Hollywoodiin tehdäkseen itselleen uraa näyttelijänä. Lehti kertoo, kuinka erittäin karvainen mies on nähty muun muassa Twilight-komistus Robert Pattinsonin ja Reese Witherspoonin tähdittämässä Water for Elephants -elokuvassa. Katso kuvat tästä.

Mies saattaa myös saada oman Wolfboy: Divorced and Looking For Love -nimisen realitysarjan. Yllättävää kyllä, ongelmia miehellä naisseuran saamisessa ei kuitenkaan ole ollut. Miehen mukaan hänellä on ollut ainakin 35 tyttöystävää, sekä hän on ollut kerran naimisissa. Avioliitosta syntyi Michael-poika, joka ei perinyt isänsä tautia.

– Naiset olettavat minun olevan miehisempi, voimakkaampi, karvojeni takia. Minulla pyyhkii ihan hyvin naisten kanssa. Minulla on jopa ollut pari ahdistelijaa, Larry Gomez kommentoi naisseikkailujaan lehdelle.