Seksiä auton ratissa – tuloksena orgasmien sijaan romua

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Liikenteessä sattuu aika ajoin erilaisia pieniä onnettomuuksia. Nyt eräs kiinalainen mies on aiheuttanut hämminkiä tiellä harrastamalla seksiä auton ratissa. Mies kolaroi kesken seksiaktin luksusmaasturiin.

Luksusmaasturin omistaja, Xian Dong, vietti leppoisaa päivää Xiamenin kaupungin eräällä sillalla näköalapaikalla. Hän oli parkkeerannut autonsa sillan kupeeseen. Yllättävä tilanne sattui, kun maasturin takaa tullut auto törmäsi siihen. Kun Dong astui ulos autosta katsomaan tilannetta, hän huomasi alastoman pariskunnan auton ratissa.

– Autossa ollut nainen piteli paniikissa rintaliivejään ja mies etsi vaatteitaan takapenkiltä. He pyytelivät minulta anteeksi ja halusivat maksaa vahingot, kertoo Dong Fjsen-sivustolle.

Autoon oli tullut kolarista pieniä vaurioita, joiden korjaaminen olisi maksanut Dongille noin 350 euroa. Pariskunnalla ei kuitenkaan ollut niin paljon rahaa, joten he antoivat hänelle vain noin puolet summasta. Maasturin omistaja otti rahat vastaan ja antoi seksiä harrastaneelle pariskunnalle anteeksi näiden aiheuttamat vauriot.