Ällistyttävä ME-tulos: Mies söi 13 juustoleipää minuutissa

Nettivideot Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Beethoven-elokuvien toisessa osassa nähdään kohtaus, jossa perheen George-isä osallistuu valtavan bernhardinkoiransa kanssa hampurilaisten syöntikilpailuun. Elokuvan kohtauksessa koira ja hänen isäntänsä syövät kulhollisen hampurilaisia nopeiten voittaen koko kilpailun.

Nyt eräs japanilainen mies on hampurilaisten sijaan syönyt huiman määrän juustoleipiä minuutissa. 33-vuotias Taker Kobayashi nimittäin teki maailmanennätyksen syömällä peräti 13 grillattua juustoleipää minuutissa. Kobayashi ahmi maailmanennätyksensä Texasin SXSW-festivaaleilla.

Japanilaismiehen minuutin kestäneestä ruokahetkestä julkaistiin verkossa video, jossa muun muuassa nähdään, kuinka ihmiset kannustavat leipiä rohmuavaa Kobayashia. Mies on voittanut myös aiemmin useita syöntikilpailuja, joissa hän on pistänyt poskeensa huimalla vauhdilla muun muuassa hampurilaisia, kananuggetteja ja hot dogeja.