Maailman seuratuimmat siskokset riisuivat rahasta – tätä kuvaa on odotettu!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Rikkaat Kardashianit -realitysarjassa nähtävän perheen arjesta ei puutu dramatiikkaa. Realitysarjan seitsemäs tuotantokausi julkaistaan Yhdysvalloissa maaliskuussa, ja samaan aikaan sisarukset rahastavat suuria summia lukuisilla eri tavoilla.

Viime aikoina perheen nuoremmatkin sisarukset ovat nousseet median valokeilaan. Eniten yleisöä kiinnostavat kuitenkin televisiosarjan tähtien Kimin, Kourtneyn ja Khloe Kardashianin edesottamukset. Nyt Kardashianin vanhemmat siskokset on ikuistettu upeaan alusvaatekuvaan. Julkkissiskot yhdistävät voimansa uuden Kardashian Kollection -alusvaatemallistonsa mainoskuvassa.Kuva: Sears

Kuumassa mainoksessa oikealla on Kourtney kuviollisessa alusasussa. Kuvan keskellä seisoo etuoikeutetusti pisin Khloe, jolla on päällään musta korsetti ja vasemmassa reunassa nähdään kurvikuningatar Kim nudenvärisissä rintaliiveissä.

Rikkaat Kardashianit -realitysarjaa on kuvattu jo kuuden tuotantokauden verran. Sarjan tuottajana toimii muun muuassa American Idol -juontaja Ryan Seacrest. Suuren menestyksensä vuoksi sarjan pohjalta on tehty myös minisarjat Kourtney and Khloe Take Miami, Kourtney and Kim Take New York ja Khloe & Lamar. Tunnetuin Kardashianin perheen jäsen Kim Kardashian äänestettiin viime vuonna ylivoimaisesti inhotuimmaksi julkkikseksi.