Kim Kardashian kuvattiin blondina

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Realitykaunotar Kim Kardashian joutui vastikään näyttelijä Jon Hammin haukkujen kohteeksi, kun Mad Men -komistus sivalsi julkkisneitokaista muun muuassa idiootiksi. Sittemmin Kardashian kommentoi kohuhaukkuja Twitter-blogissaan.

Kim Kardashian on jatkuvasti paparazzien piirittämä, joten neitokaisen tyylimuutokset päätyvätkin lähes viikoittain viihdelehtien otsikoihin. Tällä kertaa valokuvaajat saivat ikuistettua kaunottaren blondi peruukki päässään. Merkkivaatteisiin pukeutunut neitokainen oli shoppailemassa ystävänsä kanssa Los Angelesissa ja käänsikin ohikulkijoiden katseita uudella lookillaan.Kuva: Twitter

Kim kuvaa parhaillaan perheensä arkea seuraavaa Rikkaat Kardashianit -realitysarjaa, jonka uusi tuotantokausi alkaa Yhdysvalloissa tässä kuussa. Sarjan menestyksen johdosta sen pohjalta on tehty myös kaksi spin-off -sarjaa ja kolmas on parhaillaan suunnitteluasteella. Ahkerasti Twitter-blogiaan päivittävä Kim Kardashian äänestettiin viime vuonna ylivoimaisesti inhotuimmaksi julkkikseksi.