Huh huh, Kimin rintava sänkykuva päätyi nettiin – katso

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realitykaunotar Kim Kardashian joutui vastikään näyttelijä Jon Hammin haukkujen kohteeksi, kun Mad Men -komistus sivalsi julkkisneitokaista muun muuassa idiootiksi. Sittemmin Kardashian kommentoi kohuhaukkuja Twitter-blogissaan.

Kim Kardashian on jatkuvasti paparazzien piirittämä, mutta aika ajoin hän julkaisee itsekin rohkeita kuvia itsestään. Nyt Kim on julkaissut Twitter-blogissaan kuvan, jossa hän poseeraa rohkeasti sängyllä yläosattomissa. Intiimit paikat pysyvät kuitenkin yhä piilossa. Nekin nähtiin kuitenkin aikoinaan, kun Kim nousi julkkikseksi nakukuvillaan.Kuva: Twitter

Kim kuvaa parhaillaan perheensä arkea seuraavaa Rikkaat Kardashianit -realitysarjaa, jonka uusi tuotantokausi alkaa Yhdysvalloissa tässä kuussa. Sarjan menestyksen johdosta sen pohjalta on tehty myös kaksi spin-off -sarjaa ja kolmas on parhaillaan suunnitteluasteella. Ahkerasti Twitter-blogiaan päivittävä Kim Kardashian äänestettiin viime vuonna ylivoimaisesti inhotuimmaksi julkkikseksi.