Koira itkee kuin pikkulapsi – hittivideo ihmetyttää

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Verkossa julkaistaan päivittäin tuhansia lemmikkivideoita, ja vain murto-osa niistä saa suurempaa suosiota. Äskettäin julkaistiin huvittava video, jossa perheen koira soitti pianoa ja ulvoi samalla mukana itsepintaisesti.

Nyt on julkaistu uusi hittivideo, jossa brittiläinen koira reagoi sydäntä särkevästi, kun isäntä jättää hänet kaupan eteen ostosten ajaksi. Tolppaan kahlittu Della-terrieri nimittäin päästelee aivan lapsen itkua muistuttavia ääniä. Videomateriaali todistaa, että kyse on todella koiran ”haukkumisesta”.

Dellaa kutsutaan paikkakunnallaan ”Hornsean puhuvaksi koiraksi”. Videolla haastatellut omistajat kertovat koiran olevan yleensä hyvin hiljainen otus. Ainoastaan tolppaan kahlitseminen saa sen reagoimaan erikoisella ääntelyllä.