Järkyttävä tarjous: ”Steriloi itsesi, saat ilmaisen pizzan” Katso video

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Miehelle suvunjatkamiskyky on ollut pitkään maskuliinisuuden merkki. Nykyään useat pariskunnat haluavat kuitenkin aiempaa vähemmän lapsia, ja miesten vasektomiat ovat yleistyneet. Nyt amerikkalaiset lääkärit ovat tehneet vastustamattoman tarjouksen sterilointia harkitseville miehille. Nämä nimittäin julistavat mainoksessaan ”kun teet vasektomian, saat ilmaisen pizzan”.

Joukko urologeja Cape Codissa yrittää saada bisnestään kasvuun kannustamalla miehiä katkaisemaan siemenjohtimensa pizza-palkkiolla. He ovat tehneet mainosvideon, jossa miesten kiinnostus yritetään herättää alkavan koripallokauden voimin. Videolla ehdotetaan, että miehet voisivat ensin käydä lääkärillä steriloimassa itsensä ja sen jälkeen lähteä mukavasti kotisohvalle katsomaan koripallo-ottelua.

Videon mukaan miehet voisivat parhaiten nauttia pelistä operaation bonuksena tulevan ilmaisen pizzan kanssa. Haastattelija kysyy eräältä urologeista miten nämä saivat oudon ideansa. Urologi Evan Cohenin mukaan lääkärit halusivat keksiä vain luovan tavan saada lisää asiakkaita. Miehen mukaan pizzan syöminen ja television katselu olisi myös hyvä tapa rentoutua toimenpiteen jälkeen.