Taylor Momsenin video shokeeraa: Seksiä, huumeita, alastomuutta

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti-näyttelijä Taylor Momsen on kohahduttanut lukuisia kertoja paljastavilla asuillaan niin kuvauksissa kuin esiintymislavoillakin. Gossip Girl -sarjasta tutuksi tullut ja sarjasta sittemmin potkut saanut teinitähti on paljastellut viime aikoina normaalia useammin.

18-vuotias räväkkä teinitähti poseerasi äskettäin rohkeasti Zink-miestenlehden kannessa. Nyt Momsen on shokeerannut katsojia uudella Pretty Reckless -bändinsä videolla. My Medicine -kappaleen musiikkivideolla tähti nähdään bileissä yläosattomien tarjoilijoiden sekä huumeväen ympäröimänä.Kuva: YouTube

Kappaleessa kohuteini laulaa ”jonkun sekoittaneen hänen lääkkeensä”, ja hänelle tarjotaan sekalaisia pillereitä tarjottimelta. Laulaessaan kappaleen kertosäkeistöä Momsen näyttää laiskoine silmineen itsekin olevan aineiden vaikutuksen alaisena.Kuva: YouTube

Musiikkivideon eräässä kohtauksessa yläosaton tarjoilija ajelee bilevieraan hiuksia pois. Momsen ja yläosattomat naiset vääntelehtivät lattialla nahkahousuissaan. Kohtauksissa näytetään tatuoimista, bileväen suutelemista ja huumesätkän polttelemista. Video päättyy siihen, että sen juhlaväki sammuu lattialle.

Taylor Momsen kertoi taannoin harrastaneensa seksiä papin kanssa, ja että dildo on nykyisin hänen paras ystävänsä. Momsen on solvannut Rihannaa ”wannabe”-tähdeksi, mutta suurimpia haukkuja on saanut Momsenin lapsuudenaikainen katolilainen koulu. Koulu opetti Momsenin mukaan juuri sitä, että seksi ei ole normaali ja luonnollinen asia. Tämän vuoksi Momsen haluaa shokeerata maailmaa seksuaalisuuteen liittyvillä paljastuksillaan.