Supertähtien salasuhde paljastui: ”Ovat viettäneet intiimejä öitä”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suosituksi poptähdeksi viime vuoden aikana noussut Jessie J on tehnyt jo lukuisia hittikappaleita kuten Price Tag ja Domino. Kovassa nosteessa oleva laulaja-lauluntekijä nähdään seuraavaksi televisiossa Britannian The Voice -kykyjenetsintäkilpailun tuomaristossa.

Jessie J tuli taannoin kaapista ja kertoi olevansa biseksuaali. Nyt 23-vuotiaan poptähden salasuhde on tullut julki. Laulajatar nimittäin on nimittäin deittaillut jo useiden viikkojen ajan räppäri Tinie Tempahin kanssa. Lähteiden mukaan Jessie J on muun muuassa yökyläillyt usein räppärin Lontoon kodissa.

– He viettivät intiimejä öitä ja huomasivat ihastuneensa toisiinsa. Jessie on viihtynyt Tinien kotona. He pitävät toisistaan hyvin paljon, poptähden ystävä kertoi Sunday Sun -lehdelle.

Lähteen mukaan Jessie J ei ole paljastanut ystävilleen poikaystävänsä henkilöllisyyttä, mutta hän on kertonut deittailevansa ”salapoikaystävää”. Brittitähdet eivät ole kommentoineet seurusteluhuhuja julkisuudessa.

Jessie J, oikealta nimeltään Jessica Cornish, paljasti taannoin olevansa biseksuaali. Poptähti on myös kertonut olleensa ensimmäisen kerran tytön kanssa 17-vuotiaana. Päihteettömänä elävä kaunotar on kertonut perheensä hyväksyneen hänen seksuaalisuutensa. Äskettäin Jessie J lähetteli flirttailevia viestejä Twitterissä N-Dubz-yhtyeen Tulisa Contostavlosille.