Tappava tempaus: Sekopää joi vodkapullon 15 sekunnissa – katso video

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailmalla julkaistaan päivittäin erilaisia videoita, joissa ihmiset tekevät mitä hurjempia tempauksia. Osa tempauksista on vaarallisia, eikä niitä suositella yleisesti tehtäväksi. Eräs mies on nyt leikkinyt hengellään juomalla kokonaisen vodkapullon 15 sekunnissa.

Videolla Shoenice-nimellä esiintyvä mies vaikuttaa humalaiselta jo ennen haastettaan ja kertoo olevansa innoissaan uudesta koitoksestaan. Hän avaa pullon pakkauksestaan näyttävästi hampaillaan ja julistaa tekevänsä hulluja temppuja ainakin vielä 100 vuotta.

Miehen juomistottumuksilla se ei vaikuta kauhean todennäköiseltä. Tämä juo seuraavaksi kokonaisen isokokoisen vodkapullon ennätyksellisessä 15 sekunnissa. Pullon juotuaan mies näyttää hetken pahoinvoivalta ja hänen kasvonsa punottavat huomattavasti.

– Älkää huolehtiko, lapset. En ole juonut ainakaan viikkoon ennen tätä, puuskuttaa mies huonovointisen näköisenä videolla.

Shoenice on tehnyt aiemminkin erilaisia haastetempauksia. Mies muun muassa söi aiemmin tamponeita ja joi liimaa. Hän kertoo videolla ihmisten lähettäneen hänelle tällä kertaa rahaa, jotta tämä voisi suorittaa ostaa vodkapullon ja suorittaa haasteen.