Tammerfest julkisti tähtiesiintyjiä – aikamoinen kattaus!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tammerfestin Ratinanniemen tapahtuma-areena on tänään saanut lisää tähtinimiä, kun ohjelmistoon on kiinnitetty turkulainen teinisensaatio Robin. Hänen videolleen kertyi YouTubessa katselukertoja viidessä päivässä yli kaksi miljoonaa.

Livenä tätä jo debyyttilevynsä julkaissutta popparia pääsee katsastamaan Suomen suurimmilla kaupunkifestivaaleilla perjantaina 13. heinäkuuta. Tapahtuman muita tuoreita kiinnityksiä ovat Stratovarius, Herra Ylppö & Ihmiset, Fintelligens sekä Moog Konttisen luotsaama Kontra. Blues-väriä Ratinanniemeen tuo Heikki Silvennoisen, Dave Lindholmin ja Pepe Ahlqvistin luotsaama SF Blues.

Ratinanniemen ohjelma torstaina 12. heinäkuuta on seuraava: Apulanta, Stratovarius, Herra Ylppö & Ihmiset, Kotiteollisuus, Mokoma, Stam1na ja Viikate. Perjantaina 13. heinäkuuta esiintyvät Yö, Popeda, Kaija Koo, Neljä Ruusua, Petri Nygård, Robin, Fintelligens ja Kontra. Lauantaina 14. heinäkuuta lavalle nousevat Eppu Normaali, Lauri Tähkä, Chisu, Cheek, Erin ja SF Blues.