Applen iPad 3 luotisateessa – näin laite kesti rynnäkkökiväärin luotisateen

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Yhdysvaltalainen teknologiajätti Apple oli vuosina 2010 ja 2011 Talouslehti Fortunen tekemässä listauksessa maailman ihailluin yhtiö. Applen tuotteita pidetään yleisesti laadukkaina. Nyt eräs aseen omistava Apple-fani on testannut kuinka uusi iPad-taulutietokone kestää ”pientä räiskimistä”.

Mies nimittäin ampui konetta useilla eri aseilla. Sessio luonnollisesti kuvattiin nauhalle ja siitä on nyt tullut nettihitti. Richard Ryan -niminen hurjapää ampuu iPad 3 -konetta useilla eri aseilla. Ampuminen näytetään videolla myös hidastettuna, joten katsoja näkee selvästi mistä kohtaa luodit läpäisevät taulutietokoneen.Kuva: YouTube

Uskomatonta, mutta iPad kestää hyvin tulitusta ja luodit menevät aluksi siististi läpi. Kun Ryan ottaa kovemmat aseet käyttöön, iPad alkaa viimein näyttää tuhoutumisen merkkejä. Miehen erikoinen kokeilu on aiheuttanut ristiriitaista suhtautumista YouTubessa. Osa videon katsoneista Apple-faneista on jopa suuttunut miehelle, koska tämä on mennyt tuhoamaan täysin hyvän ja toimivan koneen.