Netissä mautonta pilaa Robinin Frontside Ollie -kappaleesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

13-vuotias teinitähti Robin nousi kertaheitolla kotimaiseksi supertähdeksi, kun hänen ensimmäinen singlensä Frontside Ollie sai YouTubessa miljoonia katselukertoja vain parissa päivässä. Sittemmin nuori mies on valloittanut tuhansien pikkutyttöjen sydämet.

Kuten aina nuorten miespuolisten tähtien kohdalla, myös Robin on saanut aikaan merkittävän vastareaktion erityisesti nuorissa miehissä. Nyt tällaisen ilmiön eräänä osoituksena on verkossa tehty karua pilaa Fronside Ollie -kappaleen nimestä.

Kyseessä on verkossa julkaistava Urbaani sanakirja, johon voidaan yhteisöllisesti lisätä eri sanojen tarkoituksia. Hittikappaleen nimelle on nyt annettu seuraava selitys.

– Suihinotto. Käytettiin ensimmäisen kerran Robinin singlessä Frontside Ollie ”Sivuosaan Tommi jäi: sen sisko veti yllättäin täydellisen Frontside Ollien.”

Uusimmat