StaraTV: Viidakon tähtöset onnettomuudesta: ”Tennarit jalassa kävi heikosti”

Haastattelut StaraTV Viihde · Stara.fi

Suomalaisia kohujulkkiksia nähdään pian televisiossa yrittämässä selviytyä ankarissa olosuhteissa. Viidakon tähdet -realitysarja marssittaa ruutuihin sankan joukon julkkiksia, ja mukana ovat myös monitoimijulkkikset Maisa Torppa ja Susanna Penttilä.

Susanna Penttilä esiintyy julkisuudessa lähes poikkeuksetta ainoastaan viimeisen päälle tyylikkääksi puettuna. Tässä ohjelmassa tilanne kuitenkin muuttuu. Korkokenkien vaihtaminen tennareihin aiheutti myös lievän onnettomuuden.

– Siellä tapahtui pieni onnettomuus. Olisi pitänyt olla korkokengät jalassa, niin ei olisi tapahtunut sitäkään, Susanna Penttilä paljasti.

– Se pisti tennarit jalkaan ja sit sille kävi vähän heikosti, Maisa Torppa lisäsi.

Maisa Torppa kärsi kuvausten jälkeen painajaisista vielä Suomessakin.

– Mä heräsin keskellä yötä. Tai mä olin unissani hypännyt ylös ja huutanut, että Viidakon tiikerit tulee. Siis tää vastakkainen joukkue. Mun mies sanoi kotona, että se ymmärtäis, jos mä olisin ollut jossain Vietnamin sodassa ja saisin tuollaisia traumoja, mut kun mä olen ollut televisio-ohjelman kuvauksissa. Vieläkin pyörii siis noi jutut päässä, Maisa Torppa kertoi kuvauksista.

Viidakon tähtöset alkaa torstai-iltana Subilla kello 21.00.

Uusimmat