Saana Parviaisen blogissa raju tilitys

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuonna Suomi sai yhden uuden julkkistähden, jonka suurin osa suomalaisista rankkaa niin sanottujen turhien julkkisten sarjaan. Jussi Parviaisen kanssa naimisiin mennyt Saana Parviainen on jakanut mielipiteitä tehokkaasti ja ryvettynyt monenlaisissa kohuissa.

Äskettäin Facebookissa nimekseen Saana Uimonen palauttanut neitokainen lupasi poistua julkisuudesta, mutta toisin on käynyt. Aiemmin kohujulkkis on kertonut avoimesti masennuksestaan. Nyt Saana Parviainen on julkaissut blogissaan rajun tilityksen, joka on kohdistettu hänen lapsensa isälle. Siinä Saana kertoo liiankin intiimejä yksityiskohtia entisen parin suhteesta.

– Meillä alkoi kiihkeä seksisuhde. Ei puhettakaan lapsestasi, lapsestamme. Se kyllä oli koko ajan mielessäni, halusin sinut lapseni elämään. Mutta sinä halusit vain minut. Tai ei, et halunnut minua, halusit pi**uani. Halusit kauniin missikilpailijan pi**ua, Saana Parviainen kirjoittaa.

– Kesti raastavan kauan, ennen kuin ilmoitit voivasi harkita joskus tapaavasi lastamme. Minä odotin. Pukeuduin seksikkäästi joka kerta kun tapasimme. Nussimme, ja lähdin luotasi. Sinä nautit siitä. Nautit minihameistani ja pi**ustani. Tunteet roihahtivat, kerroit olevasi kiinnostunut minusta enemmänkin. Minusta, lapsesi äidistä, hän jatkaa.