Huima tempaus moottoripyörän päällä – hengenvaarallinen Facebook-päivitys videolle

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailmalla julkaistaan päivittäin erilaisia videoita, joissa ihmiset tekevät mitä hurjempia tempauksia. Osa tempauksista on vaarallisia, eikä niitä suositella yleisesti tehtäväksi. Nyt on julkaistu video, jossa eräs mies seisoo liikkuvan moottoripyörän päällä yli minuutin mittaisen ajan.

Videolla nähdään, kun mies ajaa keskellä valtatietä moottoripyörällä ja käytännössä seisoo sen takaosassa pystyasennossa. Pyörää ei ohjaa kukaan ja mies kirjoittaa samalla vielä kännykkäänsä. Videon mukaan mies tekee pyörän päällä seisoen statuspäivitystä Facebook-palveluun.Kuva: YouTube

Motoristin ystävät ajavat hänen jäljessään ja kuvaavat vaarallisen tilanteen nauhalle. Videolta näkyy miten miestä seuraa kokonainen motoristien ryhmä. Päivitettyään Facebook-statustaan mies tuulettaa näkyvästi kavereilleen ja laskeutuu lopulta jälleen istumaan pyöränsä rattiin.