Joan Rivers otti tatuoinnin peppuunsa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailman karmeimpien kauneusleikkausten listalla pärjäsi taannoin hyvin julkkistähti Joan Rivers, jonka kasvot ovat malliesimerkki liiallisten leikkausten tuloksista. Entinen kaunotar on pilannut kasvonsa lukuisilla toimenpiteillä arvokkaan ikääntymisen sijaan.

Äskettäin Joan Rivers paljasti teettäneensä elämänsä aikana yhteensä 739 kauneusleikkausta tai muuta vastaavaa operaatiota. Nainen kertoo käyvänsä joka viikko jonkinlaisessa uudessa korjauksessa. Nyt 78-vuotias televisiopersoona on jälleen yllättänyt ottamalla tatuoinnin takamukseensa.Kuva: WE TVKuva: WE TV

Suorasukaisena komediennena tunnettu nainen päätti Joan and Melissa: Joan Knows Best -realityohjelmansa uusimmassa jaksossa tatuoida mehiläisen kuvan takapuoleensa. Nainen kuitenkin katui välittömästi ideaansa neulan alle jouduttuaan. Hän nousi tatuointipöydältä pelkkä tatuoitu pisama takamuksessaan.

– Menin tatuoijalle ja halusin mehiläistatuoinnin. Pelkäsin, että jos lihon, ihmiset ajattelevat sen olevan iso lintu. Tulin kotiin pisaman kanssa, kommentoi Joan Rivers myöhemmin kohellustaan Twitter-blogissaan.

Joan Riversillä on pitkä ura televisiossa. Hänet tunnetaan rempseänä käheä-äänisenä juontajana, joka ei pelkää sanoa mielipiteitään julki. Riversin ura alkoi teatterissa, josta hän siirtyi televisioon. Nainen on juontanut muun muassa omaa talk show’taan, jonka nimi oli The Late Show Starring Joan Rivers. Rivers on ollut kaksi kertaa naimisissa ja hänellä on yksi lapsi, aikuinen tytär Melissa Rivers.