Koira innostui liukumäestä – nauttii silminnähden

Nettivideot Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Lemmikkivideot ovat verkossa hyvinkin suosittuja, ja alan videoita julkaistaan päivittäin valtava määrä. Joillakin videoista eläimet osoittavat erikoisia kykyjä. Nyt eräällä tällaisella videolla nähdään, kuinka eräs koira ihastuttaa isäntäänsa laskemalla liukumäellä alas.

Koirat ovat tunnetusti miellyttämisenhaluisia eläimiä. Tämäkin kultainennoutaja kiipeää pyynnöstä kierreportaita liukumäen huipulle. Koiran omistaja, joka kuvaa lemmikkinsä tekosia, kehuu koko ajan koiraa tämän toimiessa halutulla tavalla. Kultainennoutaja ei näytä pelon merkkejä vaan heittäytyy luisuun häntä heiluen. Koira liukuu sulavasti kierteisen mäen alas. Näytöksensä lopuksi iloinen elikko palaa isäntänsä luokse odottamaan kehuja.