Poikabändin tähdellä yllättävä reaktio Disney-elokuviin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Take That -popyhtyeen jäsen Gary Barlow toimii nykyään Britannian X Factor -kykyjenetsintäkilpailun tuomarina. Laulaja-pianisti äänestettiin vuonna 2009 maansa kaikkien aikojen parhaimmaksi lauluntekijäksi. Poikabändiläinen jätti taakseen muun muuassa John Lennonin ja Paul McCartneyn.

Take That -yhtyeen keulahahmo kielsi äskettäin lapsiltaan The Black Eyed Peas -yhtyeen musiikin kuuntelun, koska miehen mielestä yhtyeen kappaleissa kiroillaan liikaa. Nyt 41-vuotias poikabändiläinen kertoo isyyden tehneen hänestä tunteellisemman ihmisen.

– En ollut aiemmin syvällinen ja tunteellinen ihminen, mutta nyt olen itkeskelevä ihmisraunio. En voi katsoa edes Disney-filmiä itkemättä, kertoo Gary Barlow Daily Star -lehdelle.

Mies tutustui kunnolla tunteisiinsa, kun Take That -yhtye lopetti vuonna 1996 ja Barlowin soolourakaan ei ottanut tulta alleen. Artisti nimittäin masentui ja lihoi. Barlow kertoo ajan olleen piinallista, vaikka hänellä oli kaunis vaimo ja ”onnenpiano”, jolla mies oli säveltänyt kaikki hittinsä. Mies onnistui lopulta nousemaan omin voimin masennuksesta ja laihtui myös takaisin normaalipainoonsa.

Gary Barlow meni naimisiin Take That -yhtyeen entisen taustatanssijan Dawn Andrewsin kanssa vuonna 2000. Heillä on kolme yhteistä lasta, 11-vuotias Daniel-poika, yhdeksänvuotias tytär Emily ja kaksivuotias Daisy-tytär. Pariskunta tapasi jo vuonna 1995 yhtyeen Nobody Else -kiertueella. Barlow peruutti kaksi vuotta sitten suuren Children in Need -projektinsa isänsä äkillisen kuoleman takia.