Suosikkinäyttelijä: ”En ole komea. Se on Brad Pittin hommaa”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalainen näyttelijä Jonathan “Jon” Hamm palkittiin taannoin Golden Globe -palkinnolla Don Draperin roolityöstään suositussa Mad Men -televisiosarjassa. Hamm tullaan näkemään tänä vuonna valkokankaalla muun muuassa Friends with Kids -elokuvassa.

Äskettäin Hamm kertoi työskennelleensä pornoelokuvien parissa ennen läpimurtoaan näyttelijänä. Nyt 41-vuotias näyttelijä kertoi, ettei hän pidä itseään hyvännäköisenä. Tähden mielestä komeimman miehen titteli nimittäin kuuluu muun muuassa Brad Pittille. Jon Hammin mielestä on kuitenkin mukavaa, kun ihmiset kehuvat häntä komeaksi.

– En pidä itseäni komeana. Mielestäni se on Brad Pittin ja Ryan Reynoldsin hommaa. Haluan vain olla tavallinen ihminen, Jon Hamm kertoi Digital Spy -sivustolle.

Missourissa varttunut Jon Hamm teki ensimmäisen näyttelijätyönsä ala-asteella Nalle Puh -musikaalissa. Sittemmin hän kuitenkin unohti näyttelemisen ja keskittyi teinivuosinaan enemmänkin jalkapallon ja baseballin pelaamiseen. 25-vuotiaana Hamm haaveili näyttelijän urasta ja muutti Los Angelesiin roolitöiden perässä. Hän onkin esiintynyt jo lukuisissa elokuvissa ja televisiosarjoissa kuten The Simpsons, Gilmoren tytöt ja Sucker Punch.