Tämän koiran omatunto kolkuttaa – katso video

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Verkossa on nähty vuosien varrella useita videoita, joissa lemmikkikoirat ovat tehneet pahojaan ja joiden perusteella syyllistä ei ole kovin pitkään tarvinnut etsiä. Tämä siitä huolimatta, että lemmikkejä olisi ollut samassa taloudessa useampia.

Nyt verkossa hauskuttaa kotivideo, jossa taloudessa on vain yksi koira. Eläin on jättänyt sotkun jälkeensä hajottamalla paperia huoneeseen. Emäntä toruu koiraa ja herättää selvästi sen omantunnon.

Koira nimittäin juoksee samantien häntä koipien välissä ”omaan huoneeseensa”. Yleensä pahankuriset lapset on perinteisesti passitettu huoneeseensa, mutta tämä lemmikki tuntee selvästi myös rangaistuksen. Katuva eläin laittaa fiksuna vielä oven kiinni perässään.

Uusimmat