Oppilaat harrastivat seksiä koulun tantratunneilla

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Maailmalla on tullut ilmi viime vuosina useita tapauksia, joissa soveliaisuuden rajat on ylitetty kouluissa erilaisilla seksuaalisilla tempauksilla. Nyt eräs kiinalainen koulutuskeskus on suljettu, koska se aivopesi oppilaitaan villeihin seksiakteihin.

Tantrisen seksin keskus oli järjestänyt seksiterapiaa oppilailleen osana kurssiensa ohjelmaa. Koulu oli tehnyt näin vähentääkseen oppilaiden jännittyneisyyttä. Keskukseen tehtiin ratsia sen jälkeen, kun Yangchening Evening News -lehden reportteri oli mennyt eräälle sen tantrakursseista.

Toimittajan raportin mukaan koulu pyysi isoja hintoja edistyneemmille tarkoitetuista kursseista, koska niillä oppilaat harrastivat seksiä keskenään. Guangdongissa vuorilla sijaitsevassa keskuksessa 21 päivän kurssi maksaisi 100.000 yuania, eli yli 12.000 euroa. Koululla opiskeli noin sata oppilasta.

Koulua epäillään seksuaalisiin tekoihin yllyttämisestä. China Daily -lehden mukaan poliisi vangitsi Cheng-nimisen naisen, joka hankki koululle uusia oppilaita. Koulun varsinainen perustaja Qin Mingyuan säilyi kuitenkin vapaana.