Lemmikkikoira huutaa kuin syötävä

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Verkossa julkaistaan päivittäin tuhansia lemmikkivideoita, ja vain murto-osa niistä saa suurempaa suosiota. Lemmikkieläimillä on lajiin katsomatta usein taipumus imeä käytöstapoja isänniltään.

Nyt verkossa on julkaistu huvittava video, jossa perheen koira yllättää katsojat ilmiömäisellä haukuntaäänellään. Cody-niminen lemmikki innostuu, kun sen nimeä huudetaan ja koira alkaa haukkua äänekkäästi. Koiran haukunta ei olekaan tavallista ulinaa, vaan se kuulostaa aivan huutavalta aikuiselta mieheltä.

Videota katseleva luulee ensin, että pätkä on dubattu, mutta valitettavasti karmea ääni lähtee koirasta itsestään. Koira ei varmasti ole naapureiden suosikki, sillä elikko huutaa kuin tapettava mies. Aina kun isäntä kutsuu koiran nimeä, se innostuu uuteen huutoon.