Teinityttöjen 90210-päiväuni hakkasi paparazzin – vankilatuomio uhkaa

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Seksikäs näyttelijätär Megan Fox joutui taannoin raskaushuhujen keskiöön, kun hän peitteli valokuvissa vatsaansa ja yritti vältellä kuvaajia löysään t-paitaan pukeutuneena. Näyttelijäkaunotar on sittemmin kumonnut raskaushuhut.

Nyt näyttelijätär ei kuitenkaan ole otsikoissa ulkonäkönsä takia. Delbert Shaw -niminen paparazzi on nimittäin haastanut näyttelijäkaunottaren aviomiehen Brian Austin Greenin oikeuteen. Valokuvaaja väittää näyttelijäkomistuksen pahoinpidelleen hänet Megan Foxin kannustaessa vieressä. Tuomio voi olla jopa vankeutta, mikäli mies katsotaan syylliseksi.

Paparazzin mukaan viime joulukuussa Havaijilla sattuneessa yhteenotossa Brian kävi häneen käsiksi, jonka seurauksena hänelle tuli vakavia vammoja. Ennen väkivaltaista yhteenottoa näyttelijäpariskunnan kerrotaan uhkailleen valokuvaajaa. Vaikka oikeuteen on haastettu tapahtuneen johdosta ainoastaan Brian Austin Green, on Meganillakin oma osuutensa asiassa. Paparazzin mukaan näyttelijäkaunotar yllytti miestään hänen kimppuunsa, ja kannusti tätä pahoinpitelyn aikana.

Megan on ollut jo pidemmän aikaa naimisissa näyttelijäkomistus Brian Austin Greenin kanssa. Näyttelijätär joutui taannoin tukalaan tilanteeseen työelämässä, sillä ohjaajalegenda Steven Spielberg vaati näyttelijättärelle potkuja Transformers-elokuvasta. Tähden väitettiin riitaantuneen elokuvan ohjaajan Michael Bayn kanssa. Foxin kerrottiin muun muuassa haukkuneen suosittua ohjaajaa Hitleriksi. Kaunotar väitti kuitenkin potkujensa jälkeen jättäytyneensä itse elokuvasta muiden työtarjouksiensa takia.