Courtney Stodden tekee hyvää videolla

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailmassa on viime aikoina äimistelty avioliittoa, jossa 51-vuotias näyttelijä Doug Hutchinson asteli alttarille 17-vuotiaan Courtney Stoddenin kanssa. Teinivaimo onkin sittemmin ottanut kaiken irti saamastaan julkisuudesta ja esitteleekin kurvejaan alituisesti paparazzeille.

Tällä kertaa teinivaimo on valjastanut saamansa julkisuuden ja tietenkin myös rintavakonsa hyvän asian puolesta. Rintavako on nimittäin hyvin esillä PETA-järjestön tuoreessa kampanjavideossa, jossa Courtney Stodden suosittelee adoptoimaan koiria löytökoirataloista ja kehottaa välttämään liharuokia.

51-vuotias Doug Hutchinson ja silloin 16-vuotias Courtney Stodden tapasivat, kun Stodden osallistui Hutchinsonin järjestämälle näyttelijäkurssille. Sittemmin heidän haastattelunsa Good Morning America -ohjelmassa aiheutti järkytystä, sillä teinivaimo esitteli “pornoilmeitään”. Toukokuussa 2011 alttarille Las Vegasissa astellut nuori neitokainen kertoi aloittaneensa seksielämänsä vasta aviomiehensä kanssa, koska halusi säästää neitsyytensä avioliittoon.