Irina Shayk riisui huippuseksikkääseen kenkämainokseen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Venäläissyntyinen tumma kaunotar Irina Shayk on ollut jo pidemmän aikaa kovassa nousussa julkkismarkkinoilla. Jalkapallotähti Cristiano Ronaldon kanssa seurustelevasta neitokaisesta veikattiin viime vuonna kovaa nousijaa mallimarkkinoilla, ja ennusta näyttää toteutuvan.

Nyt Irina nähdään poseeraamassa espanjalaisen Xti-kenkämerkin huippuseksikkäässä kenkämainoksessa. Supermalli on riisunut vaatteitaan mainoskuviin, joten kengät eivät taida olla aivan pääosissa näissä mainoksissa.Kuva: SplashKuva: Splash

26-vuotias Irina Shayk, oikealta nimeltään Irina Shaykhlislamova, on tehnyt malliurallaan näyttävää työtä. Hän on poseerannut kansikuvissa jo lukuisissa lehdissä ja muiden muassa Intimissimin ja Guessin mainoskampanjoissa. Irinan tunnetuin poseeraus nähtiin Sports Illustrated -lehden uimapukunumerossa vuonna 2007. Huippumalli seurustelee nykyisin jalkapallotähti Cristiano Ronaldon kanssa.