IS: Petri Nygård ei joudu oikeuteen Kola-Olli -pilasta

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen kohuräppäri Petri Nygård on juuri saanut valmiiksi uuden albuminsa. Hän kertoi Staralle tällä viikolla, että levyllä saavat tuttuun tapaan sivalluksia monet julkisuudesta tutut henkilöt. Näin on siis tapahtunut tähänkin saakka, ja eräs tapauksista päätyi viranomaisten käsittelyyn.

Kuva: YouTube

Televisiotempauksen myötä aikoinaan julkkikseksi noussut Kola-Olli nähtiin Petri Nygårdin musiikkivideolla sumopainijan vartalossa. Sanon suoraan -nimisen kappaleensa lyriikoissa Nygård toivoin miehen joutuvan vankilaan. Pilailusta suivaantunut Kola-Olli teki asiasta rikosilmoituksen, joka ei kuitenkaan johda syytteeseen.

Ilta-Sanomat uutisoi tänään, että kihlakunnansyyttäjän mukaan kyseistä pilailua ei voida pitää hyvän maun mukaisena, mutta se ei kuitenkaan vielä riitä syytteen nostamiseksi kunnianloukkauksesta.