StaraTV: Viidakon tähtöset paljastivat kokemuksiaan

Haastattelut StaraTV Viihde · Stara.fi

Suomalaisia kohujulkkiksia nähdään parhaillaan televisiossa yrittämässä selviytyä ankarissa olosuhteissa. Viidakon tähdet -realitysarja marssittaa viikoittain ruutuihin sankan joukon kotimaisia julkkisnaisia.

Staran Chaos Tube -tiimi tapasi ohjelman tähdet kuvausten jälkeen. Nyt StaraTV esittää kuinka neitokaiset muistelevat ryhmässä sarjan kuvausten kokemuksia. Äänessä ovat esimerkiksi laulaja Martina Aitolehti ja missikaunotar Anni Uusivirta, joka kertoi norsun sukuelimen yllättäneen naisväen.

– Me kaikki nähtiin ensimmäisen kerran norsun ******* ja se oli huvittava, koska me kaikki oltiin silleen, että mikä toi on? Anni Uusivirta kertoi.

– Se oli hauska kommellus, kun Penttilän sängystä löytyi hämähäkki. Siinä kyllä toimitusjohtaja Penttilä hyppi hiukan tasajalkaa, BB-Iida Ketola paljasti Susanna Penttilän kauhukokemuksen.