Nettideittailija, vältä nämä nolot mokat niin onnistut

Lifestyle · Meri Pulkkinen

Miljoonat ihmiset löytävät päivittäin itselleen seuraa internetistä, sillä 90-luvulla alkunsa saaneen nettideittailun suosio on noussut viime vuosina räjähdysmäisesti. Nyt Ask Men -sivusto on listannut virheitä, joita jokaisen nettideittailijan tulisi pyrkiä välttämään.

Perustavanlaatuisiin mokiin kuuluu sellaisen profiilikuvan laittaminen, joka ei näytä ollenkaan sinulta. Älä siis laita esille sitä viiden vuoden takaista timmiä rantakuvaa, vaan kohtaa todellisuus ja laita tuore, todellisuutta vastaava kuva itsestäsi. Muunkaanlainen totuuden vääntely ei tule nettideittailussa tuottamaan haluamiasi tuloksia, joten älä hukkaa uskottavuuttasi heti alkutekijöissä jäämällä kiinni valehtelusta.

Ensimmäinen vaikutelma on usein myös se ratkaisevin, joten mieti mitä kirjoitat nettiin. Negatiiviset purkaukset huonoista nettideittailukokemuksista saa säikäytettyä pois kenet tahansa. Huonoista kokemuksista ei pidä lannistua – jos tulet useasti torjutuksi, et menetä mitään, sillä sinut torjuneet eivät olleet sinun seurasi arvoisia.

Realistinen kannattaa kuitenkin olla. Kannattaa miettiä kahdesti, onko henkilö sinusta oikeasti kiinnostunut – vai onko hyvätuloinen ammattisi luonnettasi kiinnostavampi tekijä. ”Hieman kurvikas” nainen voi olla sitä ja vähän muutakin, joten muista käyttää järkeä deittaillessasi netissä. Tarkastele profiileita aina kokonaisuuksina, sillä hyvännäköisinkin ihminen voi olla luonteeltaan erittäin tylsä.

Kiinnitä huomiota viesteihin, joita kirjoitat nettideiteillesi. Yhden lauseen sutjautukset harvemmin viestivät ylitsevuotavasta älykkyydestä, joten pyri viesteissäsi ilmaisemaan itseäsi niin hyvin ja monisanaisesti, kuin vain mahdollista. Ei myöskään kannata kasata mahdollisille ensitreffeille turhia paineita, vaan tavatkaa vaikka tutun ja turvallisen kahvihetken parissa.