Bruce Springsteen yllätti faninsa perinpohjin: ”Taisi jano iskeä” – katso video

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin jokunen vuosi sitten konsertoinut amerikkalainen rocktähti Bruce Springsteen on kiertänyt maailmaa jo vuosikymmenien ajan. Hän on siis nähnyt showbisneksestä jo lähes kaiken, mutta joskus hetkellinen uupumus voi yllättää jopa keikalla.

Nyt verkossa kiertääkin kännykkäkameralla kuvattu video, jossa Bruce Springsteen tule yllättävän lähelle fanejaan. Kappaleen jälkeen laulajatähti on kovin uuvuksissa ja ilmoittaa, että hänen täytyy istuutua hetkeksi. Niin hän tekeekin ja samalla eräs fani tarjoaa janoiselle miehelle olutta muovituopista. Yllättävää kyllä laulaja ottaa ensin siemauksen ja sitten kiskaisee koko oluen kurkusta alas innokkaiden fanien hurratessa.Kuva: YouTube