Näin Lindsay Lohanin kasvot ovat muuttuneet – koko elämä minuutissa

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkistähti Lindsay Lohan on saanut viime aikoina hätistellä paparazzeja ympäriltään, sillä neitokainen on ollut tuttu nimi uutisotsikoissa muun muuassa vankeustuomioidensa myötä. Ongelmainen kaunotar yrittää parhaillaan puhdistaa päihdehuuruista mainettaan.

Nyt Lindsay Lohanista on tehty näyttävä video, jossa nähdään miten julkkistähden kasvot ovat muuttuneet hänen elämänsä aikana.

Lindsay Lohanin uutisoitiin taannoin törttöilleen Porsche-ökyautollaan Hollywoodissa. Viime viikolla 25-vuotias pornotähti Alex Torres väitti harrastaneensa seksiä Lindsay Lohanin kanssa maksusta samaan aikaan, kun kaunottaren Michael-isä oli nukkumassa viereisessä makuuhuoneessa.

Poptähti-näyttelijä Lindsay Lohan on joutunut kaltereiden taakse jo useamman kerran. Viime vuonna neitokainen tuomittiin vankilaan viidennen kerran toistuvien ehdonalaisrikkomustensa takia. Julkkistähden tapauksen tuomari vaati oikeudenkäynnissä, että kaikki määrätyt terapiasessiot ja yhdyskuntapalvelut tulee olla suoritettuna 29. maaliskuuta mennessä. Jos Lindsay ei hoida määräyksiä, hänet passitetaan suoraan vankilaan 270 päiväksi.

Uusimmat