Tässä menee tosielämän Tarzan – erikoinen taidonnäyte

Nettivideot Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Eräs Etelä-Afrikasta kotoisin oleva näyttelijä tekisi melkein mitä vain päästäkseen esittämään ihannoimaansa elokuvahahmoa Tarzania. Mies on jopa mennyt niin pitkälle, että hän juoksentelee Tarzanin lailla metsässä paljain jaloin ja lannevaate heiluen.

ABC News -sivusto kertoo 25-vuotiaasta DeWet Du Toit -nimisestä näyttelijästä, joka käyttää neljä päivää viikossa metsässä puolialastomana, syöden ainoastaan pähkinöitä ja marjoja. Erikoisella rutiinillaan mies kertoo pyrkivänsä kehittämään näyttelijäntaitojaan ja dialogiaan, jotta voisi joskus toteuttaa unelmansa ja esittää Tarzania.

Miehen omalaatuisia Youtube-videoita on katsottu jo satojatuhansia kertoja, ja nyt hänen uurastuksensa vihdoin palkitaan. DeWet on nimittäin kutsuttu Louisianaan Yhdysvaltoihin Tarzan-festivaaleille, jossa hänellä on myös tapaaminen hollywoodilaisohjaajan kanssa. Tarzan-kirjoista lapsena innostuneen näyttelijän unelma Tarzanin esittämisestä saattaa siis jopa toteutua.

Naisten pettymykseksi tosielämän Tarzan ei kuitenkaan etsi itselleen Janea. Metsän ulkopuolella kehonrakennuksella elantonsa tienaava näyttelijä nimittäin kertoo ABS News -sivustolle, että juuri nyt tyttöystävä olisi vain häiriötekijä.