Vaippaikäinen pelasti lelunsa uskomattomalla tavalla – katso

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Kalliokiipeily on nostanut lajina suosiotaan jo parinkymmenen vuoden ajan, ja tuona aikana ovat yleistyneet myös sisätiloissa olevat kiipeilyseinät. Lapsia näkee harvakseltaan kiipeilemässä, mutta vauvoja vielä harvemmin. Siksi verkossa julkaistu video onkin saanut suuren suosion.

Kotivideolla nähdään kuinka 22-kuukautinen edelleen vaippoja käyttävä pikkulapsi kiipeilee näyttävästi kiipeilyseinällä. Ilmeisesti isän ja äidin esimerkkiä on katsottu tarkkaan, tai sitten pienokaisen ajoi seinälle hänen lelunsa. Ilkeä isä oli nimittäin nostanut lelut kiipeilyseinän yläosaan ja peloton pienokainen kiipesi pelastamaan ne. Kovin jyrkästä seinästä tuskin oli kyse, mutta siitä huolimatta tempaus oli varsin näyttävä.