Futisfanien sikailu videolle – hyvä läppä vai törkeä ylilyönti?

Nettivideot Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Urheilun seuraaminen saattaa herättää katsojissa mitä erilaisimpia reaktioita. Nyt venäläiset jalkapallo-fanit ovat yllättäneet ottelun seuraajat huomiota herättävällä tempauksella. Fanien riehaantumisesta on kuvattu video, jossa nämä heiluttelevat kuvallisia kankaita katsomossa saaden aikaan yllättävän rivon eleen.

Moskovalaisen Spartak-joukkueen fanit mollaavat videolla pietarilaista Zenit-joukkuetta. Spartak-fanit nimittäin pitelevät ottelussa ensin leijona-maskotin kuvalla varustettua kuvaa pystyssä. Pian katsomoon ilmestyy iso kangas, jossa on kuvattuna penis. Fanit vievät jättikokoisen sukupuolielimen leijonan luo ja työntävät elintä sen suuhun.

Spartak-fanit todella haastavat videolla Zenit-fanit, sillä he vielä uusivat eleen hetken päästä. Tuolloin he samanaikaisesti myös polttavat leijonakankaan satojen katsojien todistaessa. Leimuava leijona jättipenis suussaan on varmasti näky, jota Zenit-fanit eivät unohda vähään aikaan.