Jääkö Robin yhden hitin ihmeeksi? Tämä video sen osoittaa

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

13-vuotias teinitähti Robin teki taannoin suomalaista viihdehistoriaa, kun hänen esikoissinglensä Frontside Ollie sai musiikkivideolleen miljoonia katsojia jo muutamassa päivässä. Siitä saakka miehenalku on ollut monien pikkutyttöjen ykkössuosikki ja aiheuttanut jopa hysteriaa keikoillaan.

Nyt Robinilta on julkaistu toinen single ja sen musiikkivideo. Tuore Faija skitsoo tulee osoittamaan jääkö Robin vain yhden hitin ihmeeksi, vai jatkuuko huikea menestys. Kappale löytyy 22. helmikuuta ilmestyneeltä Koodi-albumilta, joka ei alhaisen myyntihintansa takia noussut aikoinaan lainkaan Suomen viralliselle albumilistalle. Frontside Ollie -single menestyi sen sijaan hienosti singlelistalla. Saman kappaleen musiikkivideo on kerännyt tähän mennessä yli seitsemän miljoonaa katselukertaa.

Mitä mieltä sinä olet: Jatkuuko Robinin menestys vai jääkö nuori tähti yhden hitin ihmeeksi?