70-vuotias nainen näyttää 40-vuotiaalta – tässä nuorekkuuden salaisuus

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Nuoruuden lähde on myytti, joka on innostanut ihmisiä satoja vuosia etsimään keinoja oman kauneutensa säilyttämiseen. Monet turvautuvat nykyään kauneusleikkauksiin, mutta muitakin keinoja löytyy.

Eräs yhdysvaltalainen nainen on nyt löytänyt luonnollisen keinon, joka saa 70-vuotiaan naisen näyttämään 40-vuotiaalta. Miamissa asuva Annette Larkins -niminen nainen uhmaa ulkonäöllään standardeja, sillä nainen näyttää ainakin 30 vuotta ikäistään nuoremmalta. Larkins kertoo salaisuutensa olevan raakaravintoon perustuva vegaanidieetti.Kuva: YouTube

Hän on syönyt yli 50 vuotta kasviperäistä ravintoa, joka saa hänen vartalonsa näyttämään hämmästyttävän nuorelta. Perinnöllisillä geenitekijöillä on luonnollisesti myös vaikutuksensa naisen uskomattomaan ulkomuotoon. Hänen tarinansa herättää kuitenkin kysymyksen siitä, että olemmeko todella sitä mitä syömme. Naista luullaan usein hänen aviomiehensä tyttäreksi, koska hän näyttää niin nuorelta.

Larkins sai kimmokkeen ryhtyä vegaaniksi, kun hänen perheessään oli paljon diabetesta, sydänsairauksia ja syöpää. Nuorekas nainen syö pääasiassa raakoja hedelmiä, vihanneksia, pähkinöitä ja siemeniä. Nainen ei syö mitään prosessoitua tai keitettyä. Hän myös kasvattaa omat vihanneksensa itse vuodenajasta riippuen.