Naisella hämmentävä addiktio – värjäsi koiransakin

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailmalta löytyy ihmisiä joka lähtöön ja yhtä lailla myös addiktioita moneen makuun. Äskettäin TLC-kanavalla esitetyssä ohjelmassa kerrottiin naisesta, jolla on addiktio varpaankynsiensä kasvattamiseen. Nyt samaisessa sarjassa nähdään yhdysvaltalainen nainen, joka on täysin hullaantunut pinkkiin väriin – niin paljon, että värjäsi koiransakin vaaleanpunaiseksi.

Kitty-niminen keski-ikäinen nainen kertoo videolla pakkomielteensä alkaneen 28 vuotta sitten, kun nainen pukeutui ensimmäistä kertaa pinkkiin asuun lähtiessään ulos. Kävellessään kotikaupunkinsa Houstonin kadulla hän sai paljon kohteliaisuuksia, ja alkoi käyttää väriä useammin. Pian hän ei käyttänytkään mitään muuta väriä vaatteissaan. Nyt naisen obsessio on mennyt niin pitkälle, että hän värjää myös koiransa karvoja.

Naisen Kisses-niminen koira pääsee kuukausittain koirasalonkiin hoitoon, jolla tämän karva värjätään kirkkaan pinkiksi. Kitty käyttää 100 dollaria eli 80 euroa kuukaudessa koiransa hoitoon. Nainen herätti koiransa värillä kummastusta naapurustossa. Naapurit huojentuivat, kun kuulivat, että koiran värjäämiseen käytetään myrkyllisten väriaineiden sijaan punajuurimehua.